Ytterdörrar

Narvéns Bygg erbjuder hållbara och tåliga ytterdörrar av olika typer och i varierande design. Våra ytterdörrar ligger i linje med våra fönster och vår vision är att bli ett självklart val för husbyggaren när det är dags att sätta in både fönster och dörrar. Med dagens höga krav på energibesparingar prioriterar vi vårt miljöarbete och arbetar ständigt för att ta fram hållbara och täta produkter.

Olika stil och design

Våra dörrar har tagits fram med diverse varianter med olika egenheter, kulörer och glasdetaljer. Allt från klassiska ytterdörrar som smälter in de flesta miljöerna, till mer säregna dörrar i modern stil. Här kan du hitta något både för din bostad och eventuella fritidshus. Hitta din egen favorit bland våra ytterdörrar och välj den färg och stil som du tror passar bäst hemma hos dig!

Målade och lackade

För att ytterdörren inte ska förlora sin vackra glans genom årens hårda behandling med piskande vindar, smuts och eventuella slag eller repor, är det väldigt viktigt med ytbehandlingen. Således lackas våra ytterdörrar med ett 2-komponentslack i dubbla skikt vilket genererar en extrem tålig yta och längre livslängd.

Tillbehör

Dörrhandtaget är en viktig attiralj för en bekväm användning av din ytterdörr. Tänk dig själv hur många gånger ett dörrhandtag dras i under en livstid. Vi erbjuder dels robusta klassiska varianter, men också mjukt formade handtag – en snygg kontrast till kantiga och vinkelräta dörrar och hus. På de dörrar som har fönsterrutor kan du välja mellan glastyperna; blästrat, katedral eller cotswold.

Narvéns Bygg förverkligar husdrömmar

Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd med våra produkter. Därför arbetar vi ständigt för att motsvara kundernas förväntningar och önskemål. Vårt kundfokus sträcker sig hela vägen från valet av material fram till att ytterdörren sitter där den ska hemma hos dig. Förutom att se snygg ut ska den hålla tätt och stå stadigt, även när det blåser som mest.

Säkerheten

I valet av ytterdörr finns en annan viktig aspekt att ta hänsyn till – din säkerhet. Våra dörrar är tillverkade med låskistor av hög kvalitet från ASSA samt justerbara, brytförstärkta gångjärn med bakkantssäkring. Alla ytterdörrar är kvalitetsmärkta enligt branschens säkerhetskrav.

Miljövänliga ytterdörrar

Om ytterdörren inte håller tätt förlorar du värme under vinterhalvåret, vilket innebär att du måste tillföra mer energi för att värma upp huset. Narvéns Bygg arbetar miljömedvetet och väljer ytterdörrar med låga U-värden, vilket betyder att isoleringsförmågan är hög. I takt med att kraven på minskad energiförbrukning ökar anpassar vi oss ständigt för att ta fram ännu mer klimatsmarta produkter som miljösäkrar ditt hus. Vi tar del av nya innovationer och implementerar dessa i vårt sortiment.

Ytterdörrar

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Med erfarenhet och starka traditioner är våra fönster tillverkade enligt hantverkets normer med högklassigt...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Energisnålt i snålblåst När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Våra skjutdörrar och vikpartier är antingen tillverkade i enbart trä eller i kombination med aluminium,...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar jag inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan krav.

Tobias Narvén

Ägare

Telefon: 076 819 35 12

E-post: info@narvensbygg.se