Aluminiumklädda träfönster

Narvéns Bygg erbjuder aluminiumklädda träfönster av högsta kvalitet och med känsla för detaljer. I tillverkningsprocessen prioriterar vi miljön och använder oss av material och metoder som genererar täta fönster för ökade energibesparingar. Aluminiumet och det vakuumimpregnerade virket ökar fönstrens livslängd och därför lämpar de sig väl på fasader som är utsatta för hårda vindar och väderlekar. Förutom en föredömliga hållbarhet har de ett exklusivt utseende och ger samtidigt ett naturligt intryck.

Med erfarenhet och starka traditioner är våra fönster tillverkade enligt hantverkets normer med högklassigt furuvirke och täta årsringar. Vidare vakuumimpregneras fönstren för att skydda dem mot röta vilket resulterar i upp till 30 års garanti. Därefter kläds fönstren med aluminium som ger ett hållbart skydd, oavsett yttre förhållanden.

Du kan välja mellan alla tänkbara fönstertyper för att du ska kunna sätta in dem överallt i huset, och du kan även specialbeställa fönster som är anpassade efter dina specifika önskemål. Våra hantverkare står redo för att ta emot dina förfrågningar och ge dig det absolut bästa utifrån dina behov. Fönstren är klassiskt utformade och samtidigt moderna, med fokus på design som passar alla hus.

Era Fönster Stella är vårt populära vridfönster med dolda beslag och med fördelen att det är fullt öppningsbart samt vridbart 180° utanför fasaden, vilket underlättar vid fönsterputsning. I vårt utbud finns även våra klassiska sidohängda fönster, täta och säkra fönster med fast karm, överkantshängda fönster för källarutrymmet samt altandörrar.

Alla våra fönster finns i flera olika kulörer och du kan välja mellan katedral-, cotswold- eller blästrat glas. Våra öppningsbara fönster har även broms för att minska risken för att de slår när vinden blåser hårt. Förutom själva fönstret kan du välja till diverse produkter såsom myggnät, persienner, hakar, haspar, låsbara handtag och lackerat spröjsverk för dig som önskar rama in fönstret i en speciell kulör.

Aluminiumklädda träfönster
ERA Vridfönster

ERA Vridfönster

Se mer

ERA Sidohängt fönster

ERA Sidohängt fönster

Se mer

ERA Fast fönster

ERA Fast fönster

Se mer

ERA Överkantshängt

ERA Överkantshängt

Se mer

ERA Altandörr

ERA Altandörr

Se mer

ERA Specialfönster

ERA Specialfönster

Se mer

Våra dörrar & fönster

Träfönster

Träfönster

Energisnålt i snålblåst När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Våra skjutdörrar och vikpartier är antingen tillverkade i enbart trä eller i kombination med aluminium,...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Olika stil och design Våra dörrar har tagits fram med diverse varianter med olika egenheter, kulörer...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar jag inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan krav.

Tobias Narvén

Ägare

Telefon: 076 819 35 12

E-post: info@narvensbygg.se