Träfönster

Narvéns Bygg erbjuder fönster från Era fönster som har tillverkat träfönster av hög kvalitet i över ett sekel. Dom väljer virke med omsorg och lägger stor vikt i varje moment under tillverkningsprocessen, med fokus på både funktion och design. I egen impregneringsanläggning rötskyddas, torkas och målas fönstren efter konstens alla regler. Detta resulterar i täta fönster som håller länge, oavsett väder och vind.

Energisnålt i snålblåst

När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa för att tränga in i varenda glipa de hittar, blir det stopp när de stöter på ett hus med fönster från ERA Fönster. Dom vet precis vad som krävs för att hålla kylan borta från ditt hem och arbetar efter beprövade metoder och lång erfarenhet, vilket genererar minimal värmeförlust och bästa möjliga isolering. Förutom att välja det allra bästa virket tar dom hand om träet på bästa sätt genom tryckimpregnering, torkning samt målning. Idag ställs betydligt högre krav på energisparande och täta fönster är ett viktigt steg mot ett miljövänligt hus med minimal energiförbrukning.

Olika typer av träfönster

Träfönster behöver förstås inte alla se likadana ut. Vi erbjuder klassiska utåtgående fönster liksom smarta vridfönster med dolda beslag. Du kan även välja fönster med fast karm. De sistnämnda är otroligt effektiva där du endast behöver ljusinsläpp eller möjlighet att se ut, eftersom de både är tätare och säkrare än de som går att öppna. Priset på fönster med fast karm är dessutom lägre vilket gör att du kan skapa ett generöst ljusinsläpp i ditt hem. Narvéns Bygg prioriterar 3-glasfönster och du kan välja mellan en, två eller flera fönsterrutor. Andra smarta detaljer är bromsar som gör att fönstren ej står och slår i vinddraget, låsbara handtag, plisséer och ventiler. Valen av ytbehandling av glaset respektive kulör på fönsterkarmen är dina och du är välkommen att klicka runt i sortimentet för att hitta en stil som faller just dig i smaken.

Vi finns med från början till slut

Vår högsta prioritet är att göra dig som kund nöjd med resultatet. Därför är vi noga med att involvera dig redan från början av processen. Genom att göra en besiktning av dina befintliga fönster kan vi tillsammans ta fram en planering som fungerar. Om det handlar om en nybyggnation bidrar vi gärna med vår kunskap redan i projekteringen, för att säkerställa att saker och och ting görs rätt från början. Under arbetsprocessens gång för vi en kontinuerlig dialog och vi följer alltid upp våra arbeten med en noga efterkontroll, för att se att de håller hög kvalitet enligt våra egna högt ställda krav på täta och hållbara fönsterinstallationer. Vi har ett öppet förhållningssätt och välkomnar dig att höra av dig om du har några frågor, synpunkter eller andra funderingar som rör vår verksamhet.

Träfönster
Stella Vridfönster

Stella Vridfönster

Se mer

Stella Sidohängt

Stella Sidohängt

Se mer

Stella Fast fönster

Stella Fast fönster

Se mer

Stella Överkantshängt

Stella Överkantshängt

Se mer

Stella Altandörr

Stella Altandörr

Se mer

Specialfönster

Specialfönster

Se mer

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Med erfarenhet och starka traditioner är våra fönster tillverkade enligt hantverkets normer med högklassigt...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Våra skjutdörrar och vikpartier är antingen tillverkade i enbart trä eller i kombination med aluminium,...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Olika stil och design Våra dörrar har tagits fram med diverse varianter med olika egenheter, kulörer...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar jag inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan krav.

Tobias Narvén

Ägare

Telefon: 076 819 35 12

E-post: info@narvensbygg.se